Vi står klar til at hjælpe og rådgive

IT er en vigtig del af stort set alle virksomheder, fordi det optimerer processer, forhøjer produktivitet, giver besparelser og styrker jeres virksomhed til at modstå presset fra konkurrenter. Har I tid og viden nok til klare it-opgaver?

Få mere ud af jeres IT

Hos MCS får I mulighed for kompetent og professionel konsulentbistand på tværs af IT-løsninger. Vi er jeres ekspertteam og gør det nemmere for jer at styre driften og udvikle jeres IT-løsninger. Vores konsulenter har kompetencer inden for IT-outsourcing, hosting, reparationer, mv. Og I har mulighed for at leje dem i en kortere eller længere periode – og vi løser både små og store opgaver.

IT-rådgivning

Lidt rådgivning kan være afgørende for, at I bliver langt mere effektiv. Vi hjælper gerne med at se jeres it-processer efter i sømmene. Måske er der et eller flere områder, hvor I kan optimere og i sidste ende få større værdi ud af jeres it-løsninger. Vi kan kigge overordnet på jeres it-strategi, eller mere specifikt på jeres drift og it-sikkerhed og på den baggrund komme med vores vurdering af, hvordan i optimerer jeres it-processer – og dermed jeres forretning – bedst muligt.

Hvorfor vælge os

Her hos MCS klarer vi det meste inden for PC-løsninger, uanset om det er salg af nyt hardware/software, installation eller reparation, fjernsupport, dataredning eller fjernelse af virus, netværk eller print og servicering af udstyr. Du er altid velkommen til at ringe, og få et godt tilbud på en reparation.