Historien bag

Midtjydsk Computer Service ApS blev etableret i 1983 af Allan Bjerregaard. Fra 1983 til 1988 havde firmaet til huse i Fårup ved Randers. Pladsforholdene her blev dog snart for trange, og i 1988 flyttede MCS til Slotsgade 7 i Randers.

Flere medarbejdere er i årenes løb kommet til, og i 1994 købte Allan Bjerregaard en ejendom beliggende Alsikevej 12 i Randers nordby, hvor firmaet nu har adresse. Udviklingen med stadig mere komplicerede EDB-indretninger, gør det nødvendigt med professionelle og veluddannede medarbejdere, hvilket vi i MCS forlængst har indset.

Hos MCS besidder vi den nødvendige ekspertise indenfor internet, kommunikation, netværk, multimedie, software og ikke mindst servicering af IT-løsninger.

Vi forhandler næsten alle mærker indenfor PC og periferiudstyr, som f.eks. Lenovo, Toshiba, Lexmark, Cisco, IBM, Intel, HP, Logitech og mange flere.

Målsætningen i MCS har altid været at tilbyde vore kunder, den for den enkelte bedst mulige løsning. Denne målsætning gør naturligvis, at man ikke hver gang også kan være billigst, men vor stigende markedsandel viser klart, at flere og flere erhvervsledere har erkendt, at kompetence, opfølgning og ikke mindst efterfølgende service, bør veje tungt når der skal vælges IT-leverandør.

Du kan læse vores salgs- og leveringsbetingelser her:

Salgs- og leveringsbetingelser

JOB HOS MCS

Der er lige nu ingen ledige stillinger

Der er for øjeblikket ingen ledige job hos MCS, men vi kan altid bruge en medarbejder, hvis du er kompetent, dygtig, omhyggelig og ikke mindst er klar på at smøge ærmerne op og tage arbejdshandskerne på. Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os.

Send din ansøgning vedlagt CV til:

Midtjydsk Computer Service ApS
Alsikevej 12
8920 Randers NV
Mrk.: ANSØGNING

Eller send din ansøgning via e-mail.

ARTIKLER FRA DENGANG